Share   Report!   Description

Raw Roets - Comes and Goes (prod. Ritschi Beatz)
http://Rawroets.lnk.to/com...

Vandaag laat de Rotterdamse Raw Roets zijn single ‘Comes and Goes’ los. Het is de eerste release van de rapper bij het label Couture 33.

Raw Roets (Cyrano Ceciel Kout), geboren in Rotterdam op 16 mei 1989, groeide samen met zijn ouders, twee broers en jongere zusje op in Rotterdam Crooswijk. Hij volgde zijn basisonderwijs op het Koningin Wilhelminaschool, maar op jonge leeftijd begon de passie voor muziek al te kriebelen. Van zijn ouders mocht hij op pianoles en zo vorderde zijn ontwikkelingen op muzikaal gebied. Na de verhuizing met zijn familie naar Rotterdam Prinsenland begon de liefde voor muziek/rap pas echt te groeien. “Toen ik nog in Crooswijk woonde kreeg ik van mijn moeder elke woensdag een single van artiesten die ik voorbij zag komen op The Box. Ik kan me niet veel herinneren van vroeger, maar doordat ik dit nog weet, zal me liefde voor muziek destijds al groot zijn geweest.”

In 2015 werd Roets door Hef, Feis en Winne in een BALLINNN’ interview bestempeld als de belofte uit Rotterdam.. “Rotterdam betekent veel voor mij. Ik ben hier geboren en getogen nadat mijn ouders hier kwamen wonen vanuit Suriname. In mijn muziek ga je dit altijd terug horen, ik draag die Rotterdamse rauwheid. Ik werd al snel de belofte genoemd en dat voelde ergens heel fijn omdat ik het gevoel had dat mijn muziek eindelijk gehoord werd door mensen waar ik zelf altijd al naar opkeek. Toch kwam er ook een bepaalde druk bij kijken omdat er veel ogen op me gericht waren, zonder dat ik zelf heel veel van mijn kwaliteiten had laten zien, ik moest het bewijzen! In de jaren daarna werkte de rapper hard om de scène te laten zien wat hij kan. Zo werkte hij aan projecten van Feis, Adje en Hef. Nu is het tijd voor zijn eigen muziek.

Binnenkort verschijnt dan ook zijn eerste EP bij Couture 33. “Op deze EP laat ik de mensen horen wie ik ben, wat ik kan en waar ik voor sta. Met Pim (producer) heb ik gezocht naar een sound waarin ik m'n muzikaliteit in kwijt kan, waar ik echt experimentele en gekke dingen kan proberen, maar waar altijd die rauwheid in blijft zitten. We hebben net zo lang gewerkt tot ik bij elke track voelde: dit is écht Roets. Ik kan niet wachten om het eindelijk naar buiten te brengen.”

'Comes and Goes’ is nu streamen via Spotify, Deezer, Apple Music en te downloaden via iTunes.
http://Rawroets.lnk.to/com...


Video Credits:
Productie: Chef Visuals
D.O.P: Chef Visuals
Drone operator: Droneguy1.0
Edit/Grading: Chef Visuals
Styling: Kimberly Wenas
Modellen: Ashantis Agency
----

Couture voor de cultuur.

Volg ons op social media:
Twitter: http://twitter.com/Couture...
Facebook: http://www.facebook.com/Co...
Instagram: http://www.instagram.com/c...

Bekijk ook onze playlists:
Melissa Lopes: http://bit.ly/2iJfZVC


Hide
Loading download links..